EOIxGarraf’s Weblog

Cap al manteniment i millora de la llengua

PMF

Preguntes Més Freqüents (PMF):

Llista de discussió:

Sóc soci/a de l’EOIxGarraf i necessito comunicar-me amb la resta de membres. Ho puc fer? Com?
Sí, i tant! L’EOIxGarraf disposa d’una llista de discussió que cobreix les necessitats de comunicació entre tots els socis i sòcies. Si ja ets soci hauràs estat afegit automàticament a la llista i n’hauràs rebut un missatge generat automàticament que així t’ho indiqui. Per parlar entre tots nosaltres, només necessites escriure un email a: .
He rebut missatges de la llista de l’EOIxGarraf, com ho puc fer per respondre-hi?
Tant sols necessites respondre al missatge tal i com ja fas amb la resta d’emails. Veuràs que en respondre al missatge, el destinatari sempre serà (no ho canviïs!).
Em sap greu però per qüestions diverses no puc ja assistir més a les activitats de l’EOIxGarraf, així que voldria no rebre més els seus correus. Què he de fer?
És molt senzill: Només has d’enviar un correu a l’adreça de correu eoixgarraf+unsubscribe@googlegroups.com (no cal que hi posis ni Assumpte ni Cos).
Només puc enviar correus i rebre’n de la llista de correu?
No! A més el mateix servei et proveeix la possibilitat de pujar documents i crear pàgines amb la informació que creguis més interessant per tots nosaltres. Tot això ho trobaràs aquí.
Quin tipus d’informació puc enviar a la llista i incorporar a la seva web?
L’objectiu de la llista és primerament facilitar la comunicació entre tots els membres. El contingut de qualsevol dels emails i documents és lliure, sempre i quant facin referència a i tinguin cabuda dins la pròpia EOIxGarraf:  les seves activitats, propostes per les sessions de conversa, compartició de recursos per a l’aprenentatge d’idiomes, mostrar-ne els teus dubtes, preguntes i propostes sobre qualsevol aspecte referent a l’EOIxGarraf i el seu funcionament. Creiem fermament en el saber fer de tots els socis.
És possible que jo no pugui entrar a la web de la llista? M’hi he de preocupar si és així?
Malauradament poc succeïr que no hi puguis entrar. L’accés a la web és possible només per tots aquells que usin un compte de Gmail. Però no t’ha de preocupar. La majoria de recursos ja són a Internet i per això estem construïnt un recull de tots ells a del.icio.us.

Compartició de recursos que ja es troben a Internet
Recull de recursos online a del.icio.us

Disposem d’un recull de webs i documents que ja es troben a Internet i a l’abast de tothom a http://delicious.com/eoixgarraf . No pugis documents a la web de la llista que ja es troben a Internet! Només en necessitem la seva adreça web! D’aquesta manera ens ajudaràs a mantenir un recull de recursos d’utilitat, pràctic i, perquè no, divertits que ens ajudin a no perdre aquells idiomes que hem après desprès d’anys d’esforç!

Has trobat alguna web o document a Internet que pot ser d’interès i d’utilitat a d’altres socis i no saps com ens el pots fer arribar?
Per això, només cal que ens ho enviïs a  i en la major brevetat s’inclourà.
L’email ha d’incloure la següent informació:
Assumpte (exactament això; altrament s’eliminarà automàticament): [RECURS]
El cos del missatge ha de contenir els següents punts:

  • URL (Obligatori): Aquí indiqueu la adreça http://… o bé ftp://… o similar del recurs
  • Títol (Opcional): Títol de la URL, el nom o expressió amb la que voleu anomenar-la.
  • Etiquetes (Obligatori): Llista de noms o expressions que descriguin el recurs. Han d’estar separades per espais. Per uniformitat, els termes han d’aparèixer en anglès. Si no tens clar què hi has de posar aquí, pregunta’t: “Quins termes descriptius esperaria trobar-me al costat d’aquest recurs?” Per veure’n alguns exemples, visita http://delicious.com/eoixgarraf .