EOIxGarraf’s Weblog

Cap al manteniment i millora de la llengua

L’Associació

L’EOIxGarraf neix com una associació no lucrativa per satisfer la demanda de la pràctica dels idiomes estrangers apresos. El seu funcionament és assembleari i la teva participació és necessària. Per estar-ne completament informat pots llegir-ne més a:

  • Els Estatuts. Per conèixer tots els teus drets i deures.
  • L’Assemblea. Aquí serà on surtiran publicades les dates i ordres del dia per les properes assembles. Però no et preocupis que l’EOIxGarraf t’en mantindrà informat/da puntualment. També podràs consultar el contingut de les Assemblees anteriors. Necessitem sentir la teva veu i vot!!
  • Vols fer-te’n soci? Aquí t’oferim una breu descripció del què cal fer per participar de les nostres sessions de conversa amb gent nativa, així com de les nostres activitats. T’hi esperem!!!

També t’oferim la possibilitat que publiquis al web què en penses d’ella, les teves experiències, les teves inquietuds,… és a dir, tot allò que expressi què en n’opines d’ella i que creguis pugui ajudar a altra gent com tu a participar-hi. Per fer-ho, només cal que escriguis un comentari aquí.

Per concloure, hom es pot preguntar “però qui són tots aquests?”. Doncs bé, posem-hi cara. Per fer-ho us presentem tot un seguit de trobades que l’Associació ha anat organitzant. Mireu, mireu:  no només gaudim amb la llengua… parlant, sinó també… menjant!!!


L’EOIxGarraf