EOIxGarraf’s Weblog

Cap al manteniment i millora de la llengua

Acta 2008-10-10

ACTA DE LA PRIMERA ASSEMBLEA de l’EOIx Garraf.

El divendres 10 d’octubre de 2008 a les 18h al Centre Cívic de la Geltrú es va celebrar la primera assemblea constitutiva de l’Associació d’ex alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes del Garraf, EOIx, amb la presència dels següents membres:

Aliaga Jaume, Alseda Virgínia, Ayllón Xavier, Blay Pilar, Calvo Josep M., Dominguez Manuel, Farré Cristina, G.Gallifa Sergi, Martí Espe, Pascual Olga, Solsona Inés, Villordo Ernesto. (12)

Excusen la seva presència havent manifestat el desig de formar part de l’EOIx:

Agüera Vanessa, Amèlia Villamayor, Anguera Josep, Busquets Josep, Coll Sandra. Cuéllar Aurea. Dauden Yolanda, Francisco Laura, García Luis, Mar Requena. Maurici Grau, Modesta Carabantes, Montse Bosch, Pey Montse, Prieto Toni, Pujol Jordi, Romero M. Carmen, Roser Rodríguez. (18).

Amb el següent ordre del dia:

  1. Presentació de l’Associació, legalització  i lectura dels estatuts.
  2. Presentació de la Junta.
  3. Acords  amb la direcció de l’EOI.
  4. Propostes  i aprovació de la quota que pagarem.
  5. Propostes i aprovació del funcionament i activitats, calendari i horaris. La setmana següent després de l’Assemblea es podria començar ja.
  6. Iniciatives, precs i preguntes.

S’explica com es van fer tots els tràmits legals per constituir-nos com a associació sense ànim de lucre i tenir així una entitat legal que ens permet vincular-nos l’EOI. Ara ja tenim els papers legalitzats al departament de Justícia de la Generalitat. No es fa una lectura dels estatuts ja que aquests són el model estàndard ajustat a les necessitats nostres com a associació per perfeccionar llengües. Procurarem tenir professors natius per fer les classes de conversa i diverses activitats. De moment només tenim un alumne d’alemany i quedem en veure com podem resoldre tot el relatiu a aquesta llengua, la resta són d’anglès.

S’aprova per unanimitat la junta directiva que provisionalment va fer tots els tràmits, deixant clar que el caràcter de l’associació és assembleari per a totes les decisions importants que s’hagin de prendre.

Toni Prieto, President. Cristina Farré, secretària. Sergi G. Gallifa, tresorer

Vocals, Jaume Aliaga, Yolanda Daudén i Maurici Grau

Jordi Pujol queda com a responsable de la web de l’associació:

https://eoixgarraf.wordpress.com

De moment aquesta serà la web oficial per a informació, possiblement crearem un fòrum per parlar entre nosaltres, ja us n’informarem.

Dels acords amb la direcció de l’EOI: ens donaran un carnet de diferent color amb el qual tindrem accés a la biblioteca i totes les activitats culturals i altres de l’EOI. Haurem de pagar per aquest servei 20€ l’any. Ens deixaran una classe, que encara estan gestionant, per a les nostres trobades de conversa. En Pep es proposa per fer-nos de tant en tant una sessió però en caps de setmana perquè no té temps, i els altres profes de l’Escola ja diran. No podem assistir a les classes de conversa de l’escola ja que han disminuït aquesta any ni podem fer part del Consell Escolar.

S’informa del cinema en anglès al Neàpolis els dies 31 d’octubre, 7 de novembre i 14 de novembre. Hi farem una anada conjunta per després comentar.

Ens proposarem a l’EOI per fer de parelles lingüístiques amb alumnes dels primers cursos, si la direcció de l’escola hi està d’acord. Poder col·locar en algun lloc a l’EOI la nostra informació per als alumnes i demanar que posin un link amb la nostra web a la web de l’EOI.

La quota que pagarem a l’EOIx serà de 30€ l’any per a les petites despeses que hi ha, si volem fer algun regal als nostres voluntaris anglòfons i les activitats.

S’acorda per unanimitat obrir un compte a la Caixa Tarragona, per poder efectuar els cobrament i pagaments.

Les persones autoritzades al compte seran el President, el Tresorer, la Secretaria. La disposició de fons es farà mitjançant dues signatures conjuntament de les tres que estan autoritzades.

De moment farem les sessions de conversa al Centre Cívic de la Geltrú un cop a la setmana. La primera el dijous 16 d’octubre a les 18h amb la Mary Waugh . Anirem alternant dimarts i dijous per poder complaure tothom. Tenim per al novembre en Tim i l’Elisabeth i ja anirem buscant més gent. Per l’alemany, potser l’Erik.

L’assemblea acaba a les 19h.